Welkom bij Tuutsje vaan Teunsje - Maastricht

Friterie Tuutsje vaan Teunsje is gevestigd in het rustieke en gezelligste gedeelte van Maastricht (Wijck) op nog geen 50 meter voor de oude Sint Servaasbrug. 

In onze huiselijke en gezellige friterie kunt u proeven van een ouderwetse Puntzak Vlaamse Friet (Tuutsje). En tevens is het lekkerste adres voor zelfgemaakte Mestreechse Zuurvlees (ZOERSAJS) Vele soorten kroketten waaronder de bekendste Mestreechse Vlees-, Garnalen-, Kalfszwezerik- Goulash- en Kip kroket.... Hamburgers, maar zeker ook hun overheerlijke Bami-, Nasi- en de vele soorten gehakt- ballen uit eigen keuken! En een ruim aanbod aan Koude en Warme sauzen en dit alles uit eigen keuken!

Kom, proef en vergelijk!

Met smakelijke en vriendelijke groet,
Teun WienenVerse Ambachtelijke Vlaamse Friet

AMBACHTELIJKE VERSE FRIET daar staat Tuutsje vaan Teunsje voor... Elke dag gaan we aan de slag met goudeerlijke aardappelen van onze Belgischse Aardappel Hofleverancier. Deze door ons speciaal worden geselecteert elke maand en meestal afkomstig zijn van Belgischse of Nederlandse boeren. We bakken onze verse friet voor in de beste en helderste Olie op de juiste temperatuur, daarna worden ze op de juiste temperatuur afgebakken tot een overheerlijk krokant frietje zoals het hoort te zijn! En bestrooien we de goudgele krokante frietsje met Zeezout voor de echte smaakbeleving!

Proef zeker onze zelfgemaakte ambachtelijke Snacks en Sauzen!

Tuutsje vaan Teunsje is altijd in beweging. Enkele jaren geleden lanceerde Teun zijn eigen Maastrichse Vlees kroket van puur Runder draadjesvlees, al snel volgende er meer ambachtelijk snacks van een Reuze gehaktbal, bamibal, kalfszwezerik-, Witlof Ham/Kaas-, 6 Kasen- kroket tot de overheerlijkste Hollandse Garnalenkroket. En zeer zeker niet te vergeten de vele ambachtelijke Koude en Warme sauzen uit eigen keuken!